Onze school valt onder de verantwoordelijkheid van het bestuur van Stichting Meerkring primair onderwijs Amersfoort’. Meerkring staat voor toegankelijk en kwalitatief goed onderwijs. Meerkring waardeert diversiteit en pluriformiteit in leerlingen, ouders en leerkrachten. Voorop staan respect voor elkaar, opvoeding naar democratisch burgerschap en betrokkenheid op elkaar en op de directe leefomgeving. Alle Meerkringscholen bevorderen systematisch een veilig schoolklimaat, zelfstandig werken en begeleiding op maat voor hun leerlingen.
Meer informatie over Meerkring vindt u op de website: www.meerkring.nl

Stichting Meerkring primair onderwijs Amersfoort
contactadres Amsterdamseweg 41, 3812 RP Amersfoort